Year 2 Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the Year 2 addition worksheet.
Year 2 Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Answers
Write the missing number. Use addition to check subtraction, and subtraction to check addition.
1. (answer space) + 347 = 375
Answer: 28
- 375 − 347 = 28
2.315 − (answer space) = 222
Answer: 93
- 315 − 222 = 93
3. (answer space) − 514 = 306
Answer: 820
- 306 + 514 = 820
4.750 − (answer space) = 594
Answer: 156
- 750 − 594 = 156
5.233 + (answer space) = 555
Answer: 322
- 555 − 233 = 322
6. (answer space) − 557 = 330
Answer: 887
- 330 + 557 = 887
7.993 − (answer space) = 903
Answer: 90
- 993 − 903 = 90
8.907 − (answer space) = 823
Answer: 84
- 907 − 823 = 84
9.618 + (answer space) = 736
Answer: 118
- 736 − 618 = 118
10.352 − (answer space) = 47
Answer: 305
- 352 − 47 = 305
11.84 + (answer space) = 556
Answer: 472
- 556 − 84 = 472
12.525 + (answer space) = 659
Answer: 134
- 659 − 525 = 134
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.