Year 2 Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the Year 2 addition worksheet.
Year 2 Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers
Write the missing number. Use addition to check subtraction, and subtraction to check addition.
1. (answer space) − 250 = 680
Answer: 930
- 680 + 250 = 930
2. (answer space) − 185 = 746
Answer: 931
- 746 + 185 = 931
3. (answer space) + 207 = 556
Answer: 349
- 556 − 207 = 349
4.560 − (answer space) = 312
Answer: 248
- 560 − 312 = 248
5.245 + (answer space) = 626
Answer: 381
- 626 − 245 = 381
6.160 + (answer space) = 655
Answer: 495
- 655 − 160 = 495
7.556 + (answer space) = 893
Answer: 337
- 893 − 556 = 337
8. (answer space) + 13 = 678
Answer: 665
- 678 − 13 = 665
9. (answer space) + 250 = 392
Answer: 142
- 392 − 250 = 142
10. (answer space) + 344 = 548
Answer: 204
- 548 − 344 = 204
11.322 + (answer space) = 847
Answer: 525
- 847 − 322 = 525
12.297 + (answer space) = 326
Answer: 29
- 326 − 297 = 29
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.