Year 2 Number Bonds Worksheet — Level 2 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the Year 2 addition worksheet.
Year 2 Number Bonds Worksheet — Level 2 — Answers
Write the missing number to make the whole. These are number bonds to 10 and 20.
1. (answer space) + 10 = 10
Answer: 0
- 10 − 10 = 0
2.9 + (answer space) = 10
Answer: 1
- 10 − 9 = 1
3.11 + (answer space) = 20
Answer: 9
- 20 − 11 = 9
4.6 + (answer space) = 10
Answer: 4
- 10 − 6 = 4
5.8 + (answer space) = 10
Answer: 2
- 10 − 8 = 2
6. (answer space) + 4 = 10
Answer: 6
- 10 − 4 = 6
7. (answer space) + 10 = 20
Answer: 10
- 20 − 10 = 10
8. (answer space) + 13 = 20
Answer: 7
- 20 − 13 = 7
9. (answer space) + 6 = 20
Answer: 14
- 20 − 6 = 14
10. (answer space) + 17 = 20
Answer: 3
- 20 − 17 = 3
11. (answer space) + 9 = 20
Answer: 11
- 20 − 9 = 11
12.8 + (answer space) = 20
Answer: 12
- 20 − 8 = 12
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.