Success TutoringWorksheets

Year 3: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 3 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 3 · Mathematics · Times Tables

Year 3: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Use the 10 times table to find missing numbers and to divide by 10.

1.10 × (answer space) = 30

Answer: 3

30 ÷ 10 = 3

2.100 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 10

10 × 10 = 100

3.1 × 10 = (answer space)

Answer: 10

4.7 × 10 = (answer space)

Answer: 70

5.60 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 6

10 × 6 = 60

6.90 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 9

10 × 9 = 90

7.10 × (answer space) = 90

Answer: 9

90 ÷ 10 = 9

8.10 × (answer space) = 120

Answer: 12

120 ÷ 10 = 12

9.30 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 3

10 × 3 = 30

10.50 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 5

10 × 5 = 50

11.10 × 10 = (answer space)

Answer: 100

12.2 × 10 = (answer space)

Answer: 20

13.120 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 12

10 × 12 = 120

14.10 × (answer space) = 40

Answer: 4

40 ÷ 10 = 4

15.80 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 8

10 × 8 = 80

16.10 × (answer space) = 50

Answer: 5

50 ÷ 10 = 5

17.20 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 2

10 × 2 = 20

18.10 × (answer space) = 80

Answer: 8

80 ÷ 10 = 8

19.3 × 10 = (answer space)

Answer: 30

20.10 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 1

10 × 1 = 10

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.