Success TutoringWorksheets

Year 4: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 4 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 4 · Mathematics · Times Tables

Year 4: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 4 times table to find missing numbers and to divide by 4.

1.4 × (answer space) = 4

Answer: 1

4 ÷ 4 = 1

2.4 × (answer space) = 48

Answer: 12

48 ÷ 4 = 12

3.4 × 4 = (answer space)

Answer: 16

4.10 × 4 = (answer space)

Answer: 40

5.48 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 12

4 × 12 = 48

6.16 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 4

4 × 4 = 16

7.4 × (answer space) = 16

Answer: 4

16 ÷ 4 = 4

8.44 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 11

4 × 11 = 44

9.12 × 4 = (answer space)

Answer: 48

10.4 × (answer space) = 44

Answer: 11

44 ÷ 4 = 11

11.4 × (answer space) = 24

Answer: 6

24 ÷ 4 = 6

12.4 × (answer space) = 28

Answer: 7

28 ÷ 4 = 7

13.2 × 4 = (answer space)

Answer: 8

14.4 × (answer space) = 20

Answer: 5

20 ÷ 4 = 5

15.28 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 7

4 × 7 = 28

16.20 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 5

4 × 5 = 20

17.11 × 4 = (answer space)

Answer: 44

18.40 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 10

4 × 10 = 40

19.24 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 6

4 × 6 = 24

20.5 × 4 = (answer space)

Answer: 20

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.