Success TutoringWorksheets

Year 4: 8 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 4 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 4 · Mathematics · Times Tables

Year 4: 8 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 8 times table to find missing numbers and to divide by 8.

1.8 × (answer space) = 8

Answer: 1

8 ÷ 8 = 1

2.8 × 8 = (answer space)

Answer: 64

3.48 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 6

8 × 6 = 48

4.72 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 9

8 × 9 = 72

5.5 × 8 = (answer space)

Answer: 40

6.8 × (answer space) = 40

Answer: 5

40 ÷ 8 = 5

7.32 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 4

8 × 4 = 32

8.4 × 8 = (answer space)

Answer: 32

9.88 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 11

8 × 11 = 88

10.40 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 5

8 × 5 = 40

11.24 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 3

8 × 3 = 24

12.7 × 8 = (answer space)

Answer: 56

13.8 × (answer space) = 24

Answer: 3

24 ÷ 8 = 3

14.64 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 8

8 × 8 = 64

15.8 × (answer space) = 16

Answer: 2

16 ÷ 8 = 2

16.2 × 8 = (answer space)

Answer: 16

17.8 × (answer space) = 48

Answer: 6

48 ÷ 8 = 6

18.8 × (answer space) = 56

Answer: 7

56 ÷ 8 = 7

19.9 × 8 = (answer space)

Answer: 72

20.96 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 12

8 × 12 = 96

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.