Success TutoringWorksheets

Year 4: 8 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 4 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 4 · Mathematics · Times Tables

Year 4: 8 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Use the 8 times table to find missing numbers and to divide by 8.

1.8 × (answer space) = 16

Answer: 2

16 ÷ 8 = 2

2.8 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 1

8 × 1 = 8

3.24 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 3

8 × 3 = 24

4.72 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 9

8 × 9 = 72

5.9 × 8 = (answer space)

Answer: 72

6.8 × (answer space) = 96

Answer: 12

96 ÷ 8 = 12

7.3 × 8 = (answer space)

Answer: 24

8.10 × 8 = (answer space)

Answer: 80

9.8 × (answer space) = 40

Answer: 5

40 ÷ 8 = 5

10.96 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 12

8 × 12 = 96

11.1 × 8 = (answer space)

Answer: 8

12.8 × (answer space) = 80

Answer: 10

80 ÷ 8 = 10

13.16 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 2

8 × 2 = 16

14.8 × (answer space) = 72

Answer: 9

72 ÷ 8 = 9

15.8 × (answer space) = 64

Answer: 8

64 ÷ 8 = 8

16.8 × (answer space) = 48

Answer: 6

48 ÷ 8 = 6

17.8 × (answer space) = 32

Answer: 4

32 ÷ 8 = 4

18.88 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 11

8 × 11 = 88

19.40 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 5

8 × 5 = 40

20.48 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 6

8 × 6 = 48

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.