Success TutoringWorksheets

Year 5: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 11 times table to find missing numbers and to divide by 11.

1.5 × 11 = (answer space)

Answer: 55

2.11 × (answer space) = 88

Answer: 8

88 ÷ 11 = 8

3.66 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 6

11 × 6 = 66

4.8 × 11 = (answer space)

Answer: 88

5.11 × (answer space) = 33

Answer: 3

33 ÷ 11 = 3

6.55 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 5

11 × 5 = 55

7.12 × 11 = (answer space)

Answer: 132

8.11 × (answer space) = 22

Answer: 2

22 ÷ 11 = 2

9.11 × (answer space) = 99

Answer: 9

99 ÷ 11 = 9

10.11 × 11 = (answer space)

Answer: 121

11.11 × (answer space) = 55

Answer: 5

55 ÷ 11 = 5

12.11 × (answer space) = 77

Answer: 7

77 ÷ 11 = 7

13.11 × (answer space) = 66

Answer: 6

66 ÷ 11 = 6

14.11 × (answer space) = 110

Answer: 10

110 ÷ 11 = 10

15.110 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 10

11 × 10 = 110

16.1 × 11 = (answer space)

Answer: 11

17.77 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 7

11 × 7 = 77

18.121 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 11

11 × 11 = 121

19.11 × (answer space) = 11

Answer: 1

11 ÷ 11 = 1

20.11 × (answer space) = 132

Answer: 12

132 ÷ 11 = 12

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.

Great work. Here's what to try next: