Success TutoringWorksheets

Year 5: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 12 times table to find missing numbers and to divide by 12.

1.120 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 10

12 × 10 = 120

2.12 × (answer space) = 12

Answer: 1

12 ÷ 12 = 1

3.11 × 12 = (answer space)

Answer: 132

4.108 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 9

12 × 9 = 108

5.12 × (answer space) = 24

Answer: 2

24 ÷ 12 = 2

6.12 × (answer space) = 120

Answer: 10

120 ÷ 12 = 10

7.48 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 4

12 × 4 = 48

8.12 × (answer space) = 36

Answer: 3

36 ÷ 12 = 3

9.132 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 11

12 × 11 = 132

10.12 × (answer space) = 84

Answer: 7

84 ÷ 12 = 7

11.96 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 8

12 × 8 = 96

12.60 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 5

12 × 5 = 60

13.12 × (answer space) = 96

Answer: 8

96 ÷ 12 = 8

14.5 × 12 = (answer space)

Answer: 60

15.2 × 12 = (answer space)

Answer: 24

16.9 × 12 = (answer space)

Answer: 108

17.12 × (answer space) = 132

Answer: 11

132 ÷ 12 = 11

18.12 × (answer space) = 108

Answer: 9

108 ÷ 12 = 9

19.4 × 12 = (answer space)

Answer: 48

20.144 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 12

12 × 12 = 144

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.