Success TutoringWorksheets

Year 5: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Use the 12 times table to find missing numbers and to divide by 12.

1.132 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 11

12 × 11 = 132

2.12 × (answer space) = 120

Answer: 10

120 ÷ 12 = 10

3.36 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 3

12 × 3 = 36

4.12 × (answer space) = 12

Answer: 1

12 ÷ 12 = 1

5.9 × 12 = (answer space)

Answer: 108

6.48 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 4

12 × 4 = 48

7.12 × (answer space) = 36

Answer: 3

36 ÷ 12 = 3

8.12 × (answer space) = 132

Answer: 11

132 ÷ 12 = 11

9.11 × 12 = (answer space)

Answer: 132

10.120 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 10

12 × 10 = 120

11.12 × (answer space) = 144

Answer: 12

144 ÷ 12 = 12

12.12 × (answer space) = 108

Answer: 9

108 ÷ 12 = 9

13.12 × (answer space) = 84

Answer: 7

84 ÷ 12 = 7

14.96 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 8

12 × 8 = 96

15.12 × (answer space) = 96

Answer: 8

96 ÷ 12 = 8

16.144 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 12

12 × 12 = 144

17.1 × 12 = (answer space)

Answer: 12

18.6 × 12 = (answer space)

Answer: 72

19.12 × (answer space) = 72

Answer: 6

72 ÷ 12 = 6

20.8 × 12 = (answer space)

Answer: 96

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.