Success TutoringWorksheets

Year 5: 6 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 6 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Use the 6 times table to find missing numbers and to divide by 6.

1.8 × 6 = (answer space)

Answer: 48

2.12 × 6 = (answer space)

Answer: 72

3.7 × 6 = (answer space)

Answer: 42

4.9 × 6 = (answer space)

Answer: 54

5.48 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 8

6 × 8 = 48

6.6 × (answer space) = 66

Answer: 11

66 ÷ 6 = 11

7.6 × (answer space) = 12

Answer: 2

12 ÷ 6 = 2

8.6 × (answer space) = 72

Answer: 12

72 ÷ 6 = 12

9.6 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 1

6 × 1 = 6

10.12 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 2

6 × 2 = 12

11.2 × 6 = (answer space)

Answer: 12

12.36 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 6

6 × 6 = 36

13.30 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 5

6 × 5 = 30

14.6 × (answer space) = 42

Answer: 7

42 ÷ 6 = 7

15.66 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 11

6 × 11 = 66

16.6 × (answer space) = 54

Answer: 9

54 ÷ 6 = 9

17.18 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 3

6 × 3 = 18

18.3 × 6 = (answer space)

Answer: 18

19.6 × (answer space) = 48

Answer: 8

48 ÷ 6 = 8

20.54 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 9

6 × 9 = 54

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.