Year 2 Number Bonds Worksheet — Level 1 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the Year 2 addition worksheet.
Year 2 Number Bonds Worksheet — Level 1 — Answers
Write the missing number to make the whole. These are number bonds to 10.
1. (answer space) + 7 = 10
Answer: 3
- 10 − 7 = 3
2. (answer space) + 8 = 10
Answer: 2
- 10 − 8 = 2
3.7 + (answer space) = 10
Answer: 3
- 10 − 7 = 3
4. (answer space) + 2 = 10
Answer: 8
- 10 − 2 = 8
5. (answer space) + 10 = 10
Answer: 0
- 10 − 10 = 0
6. (answer space) + 1 = 10
Answer: 9
- 10 − 1 = 9
7. (answer space) + 0 = 10
Answer: 10
- 10 − 0 = 10
8. (answer space) + 5 = 10
Answer: 5
- 10 − 5 = 5
9.3 + (answer space) = 10
Answer: 7
- 10 − 3 = 7
10.5 + (answer space) = 10
Answer: 5
- 10 − 5 = 5
11.8 + (answer space) = 10
Answer: 2
- 10 − 8 = 2
12. (answer space) + 9 = 10
Answer: 1
- 10 − 9 = 1
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.