Success TutoringWorksheets

Year 4: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 4 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 4 · Mathematics · Times Tables

Year 4: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 10 times table to find missing numbers and to divide by 10.

1.10 × (answer space) = 40

Answer: 4

40 ÷ 10 = 4

2.3 × 10 = (answer space)

Answer: 30

3.10 × (answer space) = 80

Answer: 8

80 ÷ 10 = 8

4.90 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 9

10 × 9 = 90

5.100 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 10

10 × 10 = 100

6.2 × 10 = (answer space)

Answer: 20

7.30 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 3

10 × 3 = 30

8.7 × 10 = (answer space)

Answer: 70

9.40 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 4

10 × 4 = 40

10.10 × (answer space) = 90

Answer: 9

90 ÷ 10 = 9

11.80 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 8

10 × 8 = 80

12.10 × (answer space) = 100

Answer: 10

100 ÷ 10 = 10

13.11 × 10 = (answer space)

Answer: 110

14.12 × 10 = (answer space)

Answer: 120

15.120 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 12

10 × 12 = 120

16.10 × (answer space) = 70

Answer: 7

70 ÷ 10 = 7

17.50 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 5

10 × 5 = 50

18.10 × (answer space) = 20

Answer: 2

20 ÷ 10 = 2

19.10 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 1

10 × 1 = 10

20.10 × (answer space) = 110

Answer: 11

110 ÷ 10 = 11

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.