Success TutoringWorksheets

Year 4: 2 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 4 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 4 · Mathematics · Times Tables

Year 4: 2 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 2 times table to find missing numbers and to divide by 2.

1.6 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 3

2 × 3 = 6

2.2 × (answer space) = 8

Answer: 4

8 ÷ 2 = 4

3.2 × (answer space) = 14

Answer: 7

14 ÷ 2 = 7

4.14 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 7

2 × 7 = 14

5.9 × 2 = (answer space)

Answer: 18

6.22 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 11

2 × 11 = 22

7.2 × (answer space) = 18

Answer: 9

18 ÷ 2 = 9

8.4 × 2 = (answer space)

Answer: 8

9.11 × 2 = (answer space)

Answer: 22

10.4 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 2

2 × 2 = 4

11.10 × 2 = (answer space)

Answer: 20

12.2 × (answer space) = 12

Answer: 6

12 ÷ 2 = 6

13.18 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 9

2 × 9 = 18

14.24 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 12

2 × 12 = 24

15.7 × 2 = (answer space)

Answer: 14

16.2 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 1

2 × 1 = 2

17.2 × (answer space) = 24

Answer: 12

24 ÷ 2 = 12

18.2 × (answer space) = 4

Answer: 2

4 ÷ 2 = 2

19.8 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 4

2 × 4 = 8

20.1 × 2 = (answer space)

Answer: 2

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.