Success TutoringWorksheets

Year 5: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Use the 4 times table to find missing numbers and to divide by 4.

1.12 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 3

4 × 3 = 12

2.4 × (answer space) = 48

Answer: 12

48 ÷ 4 = 12

3.44 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 11

4 × 11 = 44

4.48 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 12

4 × 12 = 48

5.8 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 2

4 × 2 = 8

6.4 × (answer space) = 12

Answer: 3

12 ÷ 4 = 3

7.4 × (answer space) = 16

Answer: 4

16 ÷ 4 = 4

8.4 × (answer space) = 32

Answer: 8

32 ÷ 4 = 8

9.32 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 8

4 × 8 = 32

10.4 × (answer space) = 4

Answer: 1

4 ÷ 4 = 1

11.6 × 4 = (answer space)

Answer: 24

12.24 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 6

4 × 6 = 24

13.4 × (answer space) = 36

Answer: 9

36 ÷ 4 = 9

14.4 × (answer space) = 20

Answer: 5

20 ÷ 4 = 5

15.20 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 5

4 × 5 = 20

16.9 × 4 = (answer space)

Answer: 36

17.28 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 7

4 × 7 = 28

18.4 × (answer space) = 8

Answer: 2

8 ÷ 4 = 2

19.4 × (answer space) = 28

Answer: 7

28 ÷ 4 = 7

20.40 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 10

4 × 10 = 40

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.