Success TutoringWorksheets

Year 2 Times Tables Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 2 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 2 · Mathematics · Times Tables

Year 2 Times Tables Worksheet — Level 3 — Answers

Tables practised: 6, 7, 8, 9, 11, 12. Try to answer quickly — time yourself!

1.6 × 1 = (answer space)

Answer: 6

2.12 × (answer space) = 96

Answer: 8

96 ÷ 12 = 8

3.8 × (answer space) = 40

Answer: 5

40 ÷ 8 = 5

4.12 × 9 = (answer space)

Answer: 108

5.8 × 8 = (answer space)

Answer: 64

6.11 × 1 = (answer space)

Answer: 11

7.12 × 7 = (answer space)

Answer: 84

8.8 × 1 = (answer space)

Answer: 8

9.12 × 11 = (answer space)

Answer: 132

10.8 × 3 = (answer space)

Answer: 24

11.6 × 12 = (answer space)

Answer: 72

12.11 × 4 = (answer space)

Answer: 44

13.6 × 6 = (answer space)

Answer: 36

14.7 × 8 = (answer space)

Answer: 56

15.6 × 3 = (answer space)

Answer: 18

16.11 × (answer space) = 121

Answer: 11

121 ÷ 11 = 11

17.11 × 6 = (answer space)

Answer: 66

18.11 × 9 = (answer space)

Answer: 99

19.9 × 4 = (answer space)

Answer: 36

20.12 × 10 = (answer space)

Answer: 120

21.8 × 7 = (answer space)

Answer: 56

22.8 × 9 = (answer space)

Answer: 72

23.7 × 1 = (answer space)

Answer: 7

24.9 × 1 = (answer space)

Answer: 9

25.3 × 7 = (answer space)

Answer: 21

26.5 × 8 = (answer space)

Answer: 40

27.9 × 3 = (answer space)

Answer: 27

28.9 × 2 = (answer space)

Answer: 18

29.6 × 9 = (answer space)

Answer: 54

30.11 × (answer space) = 132

Answer: 12

132 ÷ 11 = 12

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.