Success TutoringWorksheets

Year 3: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 3 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 3 · Mathematics · Times Tables

Year 3: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 10 times table to find missing numbers and to divide by 10.

1.10 × (answer space) = 90

Answer: 9

90 ÷ 10 = 9

2.120 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 12

10 × 12 = 120

3.50 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 5

10 × 5 = 50

4.90 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 9

10 × 9 = 90

5.10 × (answer space) = 70

Answer: 7

70 ÷ 10 = 7

6.60 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 6

10 × 6 = 60

7.70 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 7

10 × 7 = 70

8.100 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 10

10 × 10 = 100

9.10 × (answer space) = 80

Answer: 8

80 ÷ 10 = 8

10.80 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 8

10 × 8 = 80

11.4 × 10 = (answer space)

Answer: 40

12.1 × 10 = (answer space)

Answer: 10

13.5 × 10 = (answer space)

Answer: 50

14.10 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 1

10 × 1 = 10

15.10 × (answer space) = 120

Answer: 12

120 ÷ 10 = 12

16.10 × (answer space) = 30

Answer: 3

30 ÷ 10 = 3

17.10 × (answer space) = 100

Answer: 10

100 ÷ 10 = 10

18.10 × 10 = (answer space)

Answer: 100

19.8 × 10 = (answer space)

Answer: 80

20.30 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 3

10 × 3 = 30

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.