Success TutoringWorksheets

Year 3: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 3 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 3 · Mathematics · Times Tables

Year 3: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Use the 10 times table to find missing numbers and to divide by 10.

1.10 × (answer space) = 10

Answer: 1

10 ÷ 10 = 1

2.70 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 7

10 × 7 = 70

3.8 × 10 = (answer space)

Answer: 80

4.10 × (answer space) = 100

Answer: 10

100 ÷ 10 = 10

5.10 × (answer space) = 90

Answer: 9

90 ÷ 10 = 9

6.10 × (answer space) = 20

Answer: 2

20 ÷ 10 = 2

7.80 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 8

10 × 8 = 80

8.110 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 11

10 × 11 = 110

9.120 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 12

10 × 12 = 120

10.6 × 10 = (answer space)

Answer: 60

11.10 × (answer space) = 110

Answer: 11

110 ÷ 10 = 11

12.10 × 10 = (answer space)

Answer: 100

13.20 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 2

10 × 2 = 20

14.1 × 10 = (answer space)

Answer: 10

15.2 × 10 = (answer space)

Answer: 20

16.12 × 10 = (answer space)

Answer: 120

17.90 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 9

10 × 9 = 90

18.10 × (answer space) = 40

Answer: 4

40 ÷ 10 = 4

19.30 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 3

10 × 3 = 30

20.10 × (answer space) = 70

Answer: 7

70 ÷ 10 = 7

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.