Success TutoringWorksheets

Year 4: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 4 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 4 · Mathematics · Times Tables

Year 4: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 4 times table to find missing numbers and to divide by 4.

1.10 × 4 = (answer space)

Answer: 40

2.8 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 2

4 × 2 = 8

3.4 × (answer space) = 12

Answer: 3

12 ÷ 4 = 3

4.4 × (answer space) = 36

Answer: 9

36 ÷ 4 = 9

5.4 × (answer space) = 44

Answer: 11

44 ÷ 4 = 11

6.48 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 12

4 × 12 = 48

7.20 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 5

4 × 5 = 20

8.24 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 6

4 × 6 = 24

9.4 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 1

4 × 1 = 4

10.44 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 11

4 × 11 = 44

11.4 × (answer space) = 16

Answer: 4

16 ÷ 4 = 4

12.3 × 4 = (answer space)

Answer: 12

13.4 × (answer space) = 4

Answer: 1

4 ÷ 4 = 1

14.36 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 9

4 × 9 = 36

15.4 × (answer space) = 20

Answer: 5

20 ÷ 4 = 5

16.16 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 4

4 × 4 = 16

17.4 × (answer space) = 28

Answer: 7

28 ÷ 4 = 7

18.11 × 4 = (answer space)

Answer: 44

19.28 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 7

4 × 7 = 28

20.4 × (answer space) = 8

Answer: 2

8 ÷ 4 = 2

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.