Success TutoringWorksheets

Year 4: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 4 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 4 · Mathematics · Times Tables

Year 4: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 4 times table to find missing numbers and to divide by 4.

1.36 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 9

4 × 9 = 36

2.44 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 11

4 × 11 = 44

3.4 × (answer space) = 20

Answer: 5

20 ÷ 4 = 5

4.16 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 4

4 × 4 = 16

5.4 × (answer space) = 12

Answer: 3

12 ÷ 4 = 3

6.28 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 7

4 × 7 = 28

7.1 × 4 = (answer space)

Answer: 4

8.4 × (answer space) = 36

Answer: 9

36 ÷ 4 = 9

9.12 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 3

4 × 3 = 12

10.32 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 8

4 × 8 = 32

11.4 × (answer space) = 32

Answer: 8

32 ÷ 4 = 8

12.7 × 4 = (answer space)

Answer: 28

13.2 × 4 = (answer space)

Answer: 8

14.4 × (answer space) = 28

Answer: 7

28 ÷ 4 = 7

15.20 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 5

4 × 5 = 20

16.4 × (answer space) = 48

Answer: 12

48 ÷ 4 = 12

17.4 × 4 = (answer space)

Answer: 16

18.4 × (answer space) = 44

Answer: 11

44 ÷ 4 = 11

19.24 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 6

4 × 6 = 24

20.4 × (answer space) = 24

Answer: 6

24 ÷ 4 = 6

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.