Year 5: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.
Year 5: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers
Use the 11 times table to find missing numbers and to divide by 11.
1.110 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 10
11 × 10 = 110
2.121 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 11
11 × 11 = 121
3.11 × (answer space) = 55
Answer: 5
55 ÷ 11 = 5
4.66 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 6
11 × 6 = 66
5.11 × (answer space) = 11
Answer: 1
11 ÷ 11 = 1
6.11 × (answer space) = 88
Answer: 8
88 ÷ 11 = 8
7.5 × 11 = (answer space)
Answer: 55
8.132 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 12
11 × 12 = 132
9.11 × 11 = (answer space)
Answer: 121
10.11 × (answer space) = 132
Answer: 12
132 ÷ 11 = 12
11.11 × (answer space) = 121
Answer: 11
121 ÷ 11 = 11
12.88 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 8
11 × 8 = 88
13.55 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 5
11 × 5 = 55
14.6 × 11 = (answer space)
Answer: 66
15.99 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 9
11 × 9 = 99
16.11 × (answer space) = 110
Answer: 10
110 ÷ 11 = 10
17.11 × (answer space) = 77
Answer: 7
77 ÷ 11 = 7
18.11 × (answer space) = 66
Answer: 6
66 ÷ 11 = 6
19.11 × (answer space) = 33
Answer: 3
33 ÷ 11 = 3
20.10 × 11 = (answer space)
Answer: 110
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.
Great work. Here's what to try next: