Success TutoringWorksheets

Year 5: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 11 times table to find missing numbers and to divide by 11.

1.6 × 11 = (answer space)

Answer: 66

2.1 × 11 = (answer space)

Answer: 11

3.66 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 6

11 × 6 = 66

4.33 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 3

11 × 3 = 33

5.9 × 11 = (answer space)

Answer: 99

6.11 × (answer space) = 22

Answer: 2

22 ÷ 11 = 2

7.22 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 2

11 × 2 = 22

8.8 × 11 = (answer space)

Answer: 88

9.11 × (answer space) = 110

Answer: 10

110 ÷ 11 = 10

10.99 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 9

11 × 9 = 99

11.11 × (answer space) = 33

Answer: 3

33 ÷ 11 = 3

12.3 × 11 = (answer space)

Answer: 33

13.55 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 5

11 × 5 = 55

14.11 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 1

11 × 1 = 11

15.110 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 10

11 × 10 = 110

16.11 × (answer space) = 77

Answer: 7

77 ÷ 11 = 7

17.11 × (answer space) = 11

Answer: 1

11 ÷ 11 = 1

18.11 × (answer space) = 88

Answer: 8

88 ÷ 11 = 8

19.11 × (answer space) = 44

Answer: 4

44 ÷ 11 = 4

20.2 × 11 = (answer space)

Answer: 22

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.

Great work. Here's what to try next: