Success TutoringWorksheets

Year 5: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Use the 12 times table to find missing numbers and to divide by 12.

1.12 × (answer space) = 132

Answer: 11

132 ÷ 12 = 11

2.6 × 12 = (answer space)

Answer: 72

3.96 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 8

12 × 8 = 96

4.84 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 7

12 × 7 = 84

5.132 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 11

12 × 11 = 132

6.72 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 6

12 × 6 = 72

7.12 × (answer space) = 84

Answer: 7

84 ÷ 12 = 7

8.12 × (answer space) = 60

Answer: 5

60 ÷ 12 = 5

9.48 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 4

12 × 4 = 48

10.144 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 12

12 × 12 = 144

11.12 × (answer space) = 120

Answer: 10

120 ÷ 12 = 10

12.24 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 2

12 × 2 = 24

13.7 × 12 = (answer space)

Answer: 84

14.12 × (answer space) = 24

Answer: 2

24 ÷ 12 = 2

15.108 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 9

12 × 9 = 108

16.10 × 12 = (answer space)

Answer: 120

17.60 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 5

12 × 5 = 60

18.11 × 12 = (answer space)

Answer: 132

19.120 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 10

12 × 10 = 120

20.12 × (answer space) = 144

Answer: 12

144 ÷ 12 = 12

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.