Success TutoringWorksheets

Year 5: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 12 times table to find missing numbers and to divide by 12.

1.12 × (answer space) = 24

Answer: 2

24 ÷ 12 = 2

2.12 × (answer space) = 144

Answer: 12

144 ÷ 12 = 12

3.4 × 12 = (answer space)

Answer: 48

4.12 × (answer space) = 132

Answer: 11

132 ÷ 12 = 11

5.12 × (answer space) = 72

Answer: 6

72 ÷ 12 = 6

6.8 × 12 = (answer space)

Answer: 96

7.84 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 7

12 × 7 = 84

8.72 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 6

12 × 6 = 72

9.144 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 12

12 × 12 = 144

10.120 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 10

12 × 10 = 120

11.12 × (answer space) = 120

Answer: 10

120 ÷ 12 = 10

12.5 × 12 = (answer space)

Answer: 60

13.12 × (answer space) = 60

Answer: 5

60 ÷ 12 = 5

14.108 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 9

12 × 9 = 108

15.12 × (answer space) = 48

Answer: 4

48 ÷ 12 = 4

16.9 × 12 = (answer space)

Answer: 108

17.3 × 12 = (answer space)

Answer: 36

18.12 × (answer space) = 108

Answer: 9

108 ÷ 12 = 9

19.24 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 2

12 × 2 = 24

20.132 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 11

12 × 11 = 132

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.