Success TutoringWorksheets

Year 5: 9 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 5 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 5 · Mathematics · Times Tables

Year 5: 9 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Use the 9 times table to find missing numbers and to divide by 9.

1.108 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 12

9 × 12 = 108

2.18 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 2

9 × 2 = 18

3.81 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 9

9 × 9 = 81

4.9 × (answer space) = 27

Answer: 3

27 ÷ 9 = 3

5.9 × (answer space) = 99

Answer: 11

99 ÷ 9 = 11

6.9 × (answer space) = 45

Answer: 5

45 ÷ 9 = 5

7.5 × 9 = (answer space)

Answer: 45

8.11 × 9 = (answer space)

Answer: 99

9.9 × (answer space) = 54

Answer: 6

54 ÷ 9 = 6

10.7 × 9 = (answer space)

Answer: 63

11.9 × (answer space) = 63

Answer: 7

63 ÷ 9 = 7

12.99 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 11

9 × 11 = 99

13.63 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 7

9 × 7 = 63

14.36 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 4

9 × 4 = 36

15.1 × 9 = (answer space)

Answer: 9

16.9 × (answer space) = 81

Answer: 9

81 ÷ 9 = 9

17.27 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 3

9 × 3 = 27

18.9 × (answer space) = 36

Answer: 4

36 ÷ 9 = 4

19.9 × 9 = (answer space)

Answer: 81

20.72 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 8

9 × 8 = 72

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.