2nd Grade Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers
Write the missing number. Use addition to check subtraction, and subtraction to check addition.
1. (answer space) − 47 = 420
Answer: 467
- 420 + 47 = 467
2. (answer space) + 75 = 602
Answer: 527
- 602 − 75 = 527
3. (answer space) + 620 = 871
Answer: 251
- 871 − 620 = 251
4. (answer space) − 279 = 69
Answer: 348
- 69 + 279 = 348
5.774 + (answer space) = 808
Answer: 34
- 808 − 774 = 34
6. (answer space) + 433 = 930
Answer: 497
- 930 − 433 = 497
7.503 − (answer space) = 181
Answer: 322
- 503 − 181 = 322
8. (answer space) + 201 = 973
Answer: 772
- 973 − 201 = 772
9.320 − (answer space) = 26
Answer: 294
- 320 − 26 = 294
10.720 + (answer space) = 896
Answer: 176
- 896 − 720 = 176
11. (answer space) + 529 = 880
Answer: 351
- 880 − 529 = 351
12. (answer space) + 190 = 854
Answer: 664
- 854 − 190 = 664
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.