2nd Grade Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers
Write the missing number. Use addition to check subtraction, and subtraction to check addition.
1.384 − (answer space) = 364
Answer: 20
- 384 − 364 = 20
2. (answer space) + 10 = 818
Answer: 808
- 818 − 10 = 808
3. (answer space) − 329 = 73
Answer: 402
- 73 + 329 = 402
4. (answer space) + 565 = 766
Answer: 201
- 766 − 565 = 201
5. (answer space) − 587 = 191
Answer: 778
- 191 + 587 = 778
6. (answer space) − 236 = 43
Answer: 279
- 43 + 236 = 279
7.625 − (answer space) = 264
Answer: 361
- 625 − 264 = 361
8. (answer space) + 104 = 337
Answer: 233
- 337 − 104 = 233
9.390 − (answer space) = 170
Answer: 220
- 390 − 170 = 220
10.433 + (answer space) = 552
Answer: 119
- 552 − 433 = 119
11.581 + (answer space) = 778
Answer: 197
- 778 − 581 = 197
12.850 − (answer space) = 787
Answer: 63
- 850 − 787 = 63
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.