2nd Grade Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers
Write the missing number. Use addition to check subtraction, and subtraction to check addition.
1.265 + (answer space) = 446
Answer: 181
- 446 − 265 = 181
2.942 − (answer space) = 379
Answer: 563
- 942 − 379 = 563
3.539 + (answer space) = 900
Answer: 361
- 900 − 539 = 361
4.445 + (answer space) = 866
Answer: 421
- 866 − 445 = 421
5.706 − (answer space) = 659
Answer: 47
- 706 − 659 = 47
6. (answer space) + 274 = 879
Answer: 605
- 879 − 274 = 605
7.942 − (answer space) = 372
Answer: 570
- 942 − 372 = 570
8.569 − (answer space) = 123
Answer: 446
- 569 − 123 = 446
9.671 + (answer space) = 698
Answer: 27
- 698 − 671 = 27
10. (answer space) − 715 = 167
Answer: 882
- 167 + 715 = 882
11. (answer space) − 75 = 571
Answer: 646
- 571 + 75 = 646
12.416 + (answer space) = 696
Answer: 280
- 696 − 416 = 280
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.