2nd Grade Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 2 — Practice Set 2 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Missing Numbers in Number Sentences Worksheet — Level 2 — Practice Set 2 — Answers
Write the missing number. Use addition to check subtraction, and subtraction to check addition.
1.15 + (answer space) = 68
Answer: 53
- 68 − 15 = 53
2. (answer space) + 62 = 94
Answer: 32
- 94 − 62 = 32
3. (answer space) − 37 = 13
Answer: 50
- 13 + 37 = 50
4.80 − (answer space) = 66
Answer: 14
- 80 − 66 = 14
5. (answer space) − 18 = 40
Answer: 58
- 40 + 18 = 58
6.33 + (answer space) = 40
Answer: 7
- 40 − 33 = 7
7. (answer space) − 10 = 16
Answer: 26
- 16 + 10 = 26
8.23 + (answer space) = 100
Answer: 77
- 100 − 23 = 77
9. (answer space) + 17 = 59
Answer: 42
- 59 − 17 = 42
10.68 + (answer space) = 92
Answer: 24
- 92 − 68 = 24
11. (answer space) + 34 = 59
Answer: 25
- 59 − 34 = 25
12.89 − (answer space) = 18
Answer: 71
- 89 − 18 = 71
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.