2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 1 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 1 — Answers
Write the missing number to make the whole. These are number bonds to 10.
1.0 + (answer space) = 10
Answer: 10
- 10 − 0 = 10
2. (answer space) + 7 = 10
Answer: 3
- 10 − 7 = 3
3. (answer space) + 1 = 10
Answer: 9
- 10 − 1 = 9
4. (answer space) + 0 = 10
Answer: 10
- 10 − 0 = 10
5.8 + (answer space) = 10
Answer: 2
- 10 − 8 = 2
6.3 + (answer space) = 10
Answer: 7
- 10 − 3 = 7
7. (answer space) + 8 = 10
Answer: 2
- 10 − 8 = 2
8.2 + (answer space) = 10
Answer: 8
- 10 − 2 = 8
9.5 + (answer space) = 10
Answer: 5
- 10 − 5 = 5
10. (answer space) + 10 = 10
Answer: 0
- 10 − 10 = 0
11. (answer space) + 3 = 10
Answer: 7
- 10 − 3 = 7
12.1 + (answer space) = 10
Answer: 9
- 10 − 1 = 9
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.