2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 1 — Practice Set 3 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 1 — Practice Set 3 — Answers
Write the missing number to make the whole. These are number bonds to 10.
1.9 + (answer space) = 10
Answer: 1
- 10 − 9 = 1
2. (answer space) + 8 = 10
Answer: 2
- 10 − 8 = 2
3.0 + (answer space) = 10
Answer: 10
- 10 − 0 = 10
4. (answer space) + 9 = 10
Answer: 1
- 10 − 9 = 1
5.7 + (answer space) = 10
Answer: 3
- 10 − 7 = 3
6.6 + (answer space) = 10
Answer: 4
- 10 − 6 = 4
7.5 + (answer space) = 10
Answer: 5
- 10 − 5 = 5
8. (answer space) + 7 = 10
Answer: 3
- 10 − 7 = 3
9. (answer space) + 10 = 10
Answer: 0
- 10 − 10 = 0
10. (answer space) + 3 = 10
Answer: 7
- 10 − 3 = 7
11. (answer space) + 2 = 10
Answer: 8
- 10 − 2 = 8
12.4 + (answer space) = 10
Answer: 6
- 10 − 4 = 6
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.