2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 2 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 2 — Answers
Write the missing number to make the whole. These are number bonds to 10 and 20.
1.5 + (answer space) = 20
Answer: 15
- 20 − 5 = 15
2. (answer space) + 20 = 20
Answer: 0
- 20 − 20 = 0
3. (answer space) + 13 = 20
Answer: 7
- 20 − 13 = 7
4.0 + (answer space) = 20
Answer: 20
- 20 − 0 = 20
5.0 + (answer space) = 10
Answer: 10
- 10 − 0 = 10
6. (answer space) + 2 = 10
Answer: 8
- 10 − 2 = 8
7.8 + (answer space) = 10
Answer: 2
- 10 − 8 = 2
8.17 + (answer space) = 20
Answer: 3
- 20 − 17 = 3
9. (answer space) + 2 = 20
Answer: 18
- 20 − 2 = 18
10.7 + (answer space) = 20
Answer: 13
- 20 − 7 = 13
11. (answer space) + 9 = 20
Answer: 11
- 20 − 9 = 11
12. (answer space) + 8 = 10
Answer: 2
- 10 − 8 = 2
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.