2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 2 — Practice Set 2 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 2 — Practice Set 2 — Answers
Write the missing number to make the whole. These are number bonds to 10 and 20.
1.6 + (answer space) = 20
Answer: 14
- 20 − 6 = 14
2. (answer space) + 4 = 20
Answer: 16
- 20 − 4 = 16
3. (answer space) + 7 = 10
Answer: 3
- 10 − 7 = 3
4.0 + (answer space) = 20
Answer: 20
- 20 − 0 = 20
5. (answer space) + 1 = 20
Answer: 19
- 20 − 1 = 19
6. (answer space) + 0 = 20
Answer: 20
- 20 − 0 = 20
7.17 + (answer space) = 20
Answer: 3
- 20 − 17 = 3
8. (answer space) + 2 = 20
Answer: 18
- 20 − 2 = 18
9.19 + (answer space) = 20
Answer: 1
- 20 − 19 = 1
10. (answer space) + 3 = 20
Answer: 17
- 20 − 3 = 17
11.3 + (answer space) = 10
Answer: 7
- 10 − 3 = 7
12. (answer space) + 5 = 10
Answer: 5
- 10 − 5 = 5
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.