2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 2 — Practice Set 4 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the 2nd Grade addition worksheet.
2nd Grade Number Bonds Worksheet — Level 2 — Practice Set 4 — Answers
Write the missing number to make the whole. These are number bonds to 10 and 20.
1. (answer space) + 18 = 20
Answer: 2
- 20 − 18 = 2
2.15 + (answer space) = 20
Answer: 5
- 20 − 15 = 5
3.9 + (answer space) = 20
Answer: 11
- 20 − 9 = 11
4. (answer space) + 3 = 10
Answer: 7
- 10 − 3 = 7
5. (answer space) + 14 = 20
Answer: 6
- 20 − 14 = 6
6.7 + (answer space) = 20
Answer: 13
- 20 − 7 = 13
7. (answer space) + 9 = 10
Answer: 1
- 10 − 9 = 1
8. (answer space) + 6 = 10
Answer: 4
- 10 − 6 = 4
9. (answer space) + 9 = 20
Answer: 11
- 20 − 9 = 11
10.1 + (answer space) = 10
Answer: 9
- 10 − 1 = 9
11. (answer space) + 2 = 10
Answer: 8
- 10 − 2 = 8
12. (answer space) + 17 = 20
Answer: 3
- 20 − 17 = 3
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.