Success TutoringWorksheets

3rd Grade: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 3rd Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet3rd Grade · Mathematics · Times Tables

3rd Grade: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Use the 10 times table to find missing numbers and to divide by 10.

1.9 × 10 = (answer space)

Answer: 90

2.30 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 3

10 × 3 = 30

3.10 × (answer space) = 120

Answer: 12

120 ÷ 10 = 12

4.10 × (answer space) = 40

Answer: 4

40 ÷ 10 = 4

5.110 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 11

10 × 11 = 110

6.90 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 9

10 × 9 = 90

7.10 × (answer space) = 100

Answer: 10

100 ÷ 10 = 10

8.70 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 7

10 × 7 = 70

9.10 × (answer space) = 20

Answer: 2

20 ÷ 10 = 2

10.10 × (answer space) = 70

Answer: 7

70 ÷ 10 = 7

11.10 × (answer space) = 90

Answer: 9

90 ÷ 10 = 9

12.40 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 4

10 × 4 = 40

13.60 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 6

10 × 6 = 60

14.2 × 10 = (answer space)

Answer: 20

15.120 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 12

10 × 12 = 120

16.5 × 10 = (answer space)

Answer: 50

17.1 × 10 = (answer space)

Answer: 10

18.10 × (answer space) = 60

Answer: 6

60 ÷ 10 = 6

19.6 × 10 = (answer space)

Answer: 60

20.20 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 2

10 × 2 = 20

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.