Success TutoringWorksheets

3rd Grade: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 3rd Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet3rd Grade · Mathematics · Times Tables

3rd Grade: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 10 times table to find missing numbers and to divide by 10.

1.6 × 10 = (answer space)

Answer: 60

2.1 × 10 = (answer space)

Answer: 10

3.10 × 10 = (answer space)

Answer: 100

4.60 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 6

10 × 6 = 60

5.3 × 10 = (answer space)

Answer: 30

6.10 × (answer space) = 70

Answer: 7

70 ÷ 10 = 7

7.100 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 10

10 × 10 = 100

8.80 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 8

10 × 8 = 80

9.10 × (answer space) = 120

Answer: 12

120 ÷ 10 = 12

10.10 × (answer space) = 90

Answer: 9

90 ÷ 10 = 9

11.10 × (answer space) = 30

Answer: 3

30 ÷ 10 = 3

12.10 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 1

10 × 1 = 10

13.10 × (answer space) = 50

Answer: 5

50 ÷ 10 = 5

14.10 × (answer space) = 100

Answer: 10

100 ÷ 10 = 10

15.70 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 7

10 × 7 = 70

16.9 × 10 = (answer space)

Answer: 90

17.110 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 11

10 × 11 = 110

18.120 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 12

10 × 12 = 120

19.10 × (answer space) = 110

Answer: 11

110 ÷ 10 = 11

20.50 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 5

10 × 5 = 50

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.