Success TutoringWorksheets

3rd Grade: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 3rd Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet3rd Grade · Mathematics · Times Tables

3rd Grade: 10 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Use the 10 times table to find missing numbers and to divide by 10.

1.10 × (answer space) = 70

Answer: 7

70 ÷ 10 = 7

2.10 × (answer space) = 100

Answer: 10

100 ÷ 10 = 10

3.40 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 4

10 × 4 = 40

4.7 × 10 = (answer space)

Answer: 70

5.2 × 10 = (answer space)

Answer: 20

6.10 × (answer space) = 30

Answer: 3

30 ÷ 10 = 3

7.8 × 10 = (answer space)

Answer: 80

8.30 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 3

10 × 3 = 30

9.1 × 10 = (answer space)

Answer: 10

10.10 × (answer space) = 90

Answer: 9

90 ÷ 10 = 9

11.10 × (answer space) = 110

Answer: 11

110 ÷ 10 = 11

12.90 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 9

10 × 9 = 90

13.9 × 10 = (answer space)

Answer: 90

14.10 × (answer space) = 120

Answer: 12

120 ÷ 10 = 12

15.100 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 10

10 × 10 = 100

16.10 × (answer space) = 10

Answer: 1

10 ÷ 10 = 1

17.110 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 11

10 × 11 = 110

18.10 × (answer space) = 50

Answer: 5

50 ÷ 10 = 5

19.10 ÷ 10 = (answer space)

Answer: 1

10 × 1 = 10

20.10 × (answer space) = 20

Answer: 2

20 ÷ 10 = 2

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.