Success TutoringWorksheets

3rd Grade: 2 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 3rd Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet3rd Grade · Mathematics · Times Tables

3rd Grade: 2 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 2 times table to find missing numbers and to divide by 2.

1.8 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 4

2 × 4 = 8

2.2 × (answer space) = 10

Answer: 5

10 ÷ 2 = 5

3.2 × (answer space) = 16

Answer: 8

16 ÷ 2 = 8

4.2 × (answer space) = 22

Answer: 11

22 ÷ 2 = 11

5.6 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 3

2 × 3 = 6

6.11 × 2 = (answer space)

Answer: 22

7.7 × 2 = (answer space)

Answer: 14

8.2 × 2 = (answer space)

Answer: 4

9.2 × (answer space) = 6

Answer: 3

6 ÷ 2 = 3

10.12 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 6

2 × 6 = 12

11.18 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 9

2 × 9 = 18

12.2 × (answer space) = 12

Answer: 6

12 ÷ 2 = 6

13.24 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 12

2 × 12 = 24

14.20 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 10

2 × 10 = 20

15.6 × 2 = (answer space)

Answer: 12

16.2 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 1

2 × 1 = 2

17.3 × 2 = (answer space)

Answer: 6

18.2 × (answer space) = 14

Answer: 7

14 ÷ 2 = 7

19.4 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 2

2 × 2 = 4

20.2 × (answer space) = 24

Answer: 12

24 ÷ 2 = 12

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.