Success TutoringWorksheets

3rd Grade: 2 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 3rd Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet3rd Grade · Mathematics · Times Tables

3rd Grade: 2 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Use the 2 times table to find missing numbers and to divide by 2.

1.2 × (answer space) = 22

Answer: 11

22 ÷ 2 = 11

2.7 × 2 = (answer space)

Answer: 14

3.8 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 4

2 × 4 = 8

4.10 × 2 = (answer space)

Answer: 20

5.2 × (answer space) = 10

Answer: 5

10 ÷ 2 = 5

6.18 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 9

2 × 9 = 18

7.12 × 2 = (answer space)

Answer: 24

8.1 × 2 = (answer space)

Answer: 2

9.4 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 2

2 × 2 = 4

10.6 × 2 = (answer space)

Answer: 12

11.6 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 3

2 × 3 = 6

12.2 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 1

2 × 1 = 2

13.2 × (answer space) = 18

Answer: 9

18 ÷ 2 = 9

14.14 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 7

2 × 7 = 14

15.24 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 12

2 × 12 = 24

16.20 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 10

2 × 10 = 20

17.2 × (answer space) = 12

Answer: 6

12 ÷ 2 = 6

18.12 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 6

2 × 6 = 12

19.2 × (answer space) = 2

Answer: 1

2 ÷ 2 = 1

20.2 × (answer space) = 8

Answer: 4

8 ÷ 2 = 4

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.