Success TutoringWorksheets

3rd Grade: 2 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 3rd Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet3rd Grade · Mathematics · Times Tables

3rd Grade: 2 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 2 times table to find missing numbers and to divide by 2.

1.10 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 5

2 × 5 = 10

2.8 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 4

2 × 4 = 8

3.2 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 1

2 × 1 = 2

4.2 × (answer space) = 20

Answer: 10

20 ÷ 2 = 10

5.2 × (answer space) = 22

Answer: 11

22 ÷ 2 = 11

6.24 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 12

2 × 12 = 24

7.9 × 2 = (answer space)

Answer: 18

8.2 × (answer space) = 10

Answer: 5

10 ÷ 2 = 5

9.2 × (answer space) = 2

Answer: 1

2 ÷ 2 = 1

10.7 × 2 = (answer space)

Answer: 14

11.6 × 2 = (answer space)

Answer: 12

12.14 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 7

2 × 7 = 14

13.2 × (answer space) = 16

Answer: 8

16 ÷ 2 = 8

14.2 × 2 = (answer space)

Answer: 4

15.2 × (answer space) = 8

Answer: 4

8 ÷ 2 = 4

16.6 ÷ 2 = (answer space)

Answer: 3

2 × 3 = 6

17.2 × (answer space) = 4

Answer: 2

4 ÷ 2 = 2

18.11 × 2 = (answer space)

Answer: 22

19.2 × (answer space) = 24

Answer: 12

24 ÷ 2 = 12

20.2 × (answer space) = 6

Answer: 3

6 ÷ 2 = 3

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.