Success TutoringWorksheets

3rd Grade Times Tables Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 3rd Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet3rd Grade · Mathematics · Times Tables

3rd Grade Times Tables Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Tables practiced: 6, 7, 8, 9, 11, 12. Try to answer quickly — time yourself!

1.6 × (answer space) = 24

Answer: 4

24 ÷ 6 = 4

2.8 × (answer space) = 72

Answer: 9

72 ÷ 8 = 9

3.8 × (answer space) = 88

Answer: 11

88 ÷ 8 = 11

4.9 × (answer space) = 45

Answer: 5

45 ÷ 9 = 5

5.10 × 7 = (answer space)

Answer: 70

6.7 × (answer space) = 77

Answer: 11

77 ÷ 7 = 11

7.6 × 11 = (answer space)

Answer: 66

8.5 × 6 = (answer space)

Answer: 30

9.8 × 11 = (answer space)

Answer: 88

10.8 × (answer space) = 64

Answer: 8

64 ÷ 8 = 8

11.12 × 10 = (answer space)

Answer: 120

12.11 × (answer space) = 88

Answer: 8

88 ÷ 11 = 8

13.12 × 7 = (answer space)

Answer: 84

14.9 × 7 = (answer space)

Answer: 63

15.7 × (answer space) = 49

Answer: 7

49 ÷ 7 = 7

16.11 × (answer space) = 77

Answer: 7

77 ÷ 11 = 7

17.9 × (answer space) = 18

Answer: 2

18 ÷ 9 = 2

18.9 × (answer space) = 90

Answer: 10

90 ÷ 9 = 10

19.12 × 2 = (answer space)

Answer: 24

20.3 × 12 = (answer space)

Answer: 36

21.11 × 9 = (answer space)

Answer: 99

22.2 × 9 = (answer space)

Answer: 18

23.6 × 12 = (answer space)

Answer: 72

24.7 × 2 = (answer space)

Answer: 14

25.11 × (answer space) = 33

Answer: 3

33 ÷ 11 = 3

26.9 × (answer space) = 36

Answer: 4

36 ÷ 9 = 4

27.11 × (answer space) = 55

Answer: 5

55 ÷ 11 = 5

28.12 × (answer space) = 132

Answer: 11

132 ÷ 12 = 11

29.12 × (answer space) = 108

Answer: 9

108 ÷ 12 = 9

30.6 × 5 = (answer space)

Answer: 30

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.