Success TutoringWorksheets

4th Grade: 3 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 4th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet4th Grade · Mathematics · Times Tables

4th Grade: 3 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 3 times table to find missing numbers and to divide by 3.

1.1 × 3 = (answer space)

Answer: 3

2.12 × 3 = (answer space)

Answer: 36

3.3 × (answer space) = 24

Answer: 8

24 ÷ 3 = 8

4.30 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 10

3 × 10 = 30

5.8 × 3 = (answer space)

Answer: 24

6.9 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 3

3 × 3 = 9

7.5 × 3 = (answer space)

Answer: 15

8.3 × (answer space) = 6

Answer: 2

6 ÷ 3 = 2

9.3 × (answer space) = 9

Answer: 3

9 ÷ 3 = 3

10.3 × (answer space) = 15

Answer: 5

15 ÷ 3 = 5

11.21 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 7

3 × 7 = 21

12.3 × (answer space) = 30

Answer: 10

30 ÷ 3 = 10

13.15 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 5

3 × 5 = 15

14.36 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 12

3 × 12 = 36

15.3 × (answer space) = 21

Answer: 7

21 ÷ 3 = 7

16.10 × 3 = (answer space)

Answer: 30

17.33 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 11

3 × 11 = 33

18.3 × (answer space) = 33

Answer: 11

33 ÷ 3 = 11

19.3 × (answer space) = 27

Answer: 9

27 ÷ 3 = 9

20.2 × 3 = (answer space)

Answer: 6

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.