Success TutoringWorksheets

4th Grade: 3 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 4th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet4th Grade · Mathematics · Times Tables

4th Grade: 3 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Use the 3 times table to find missing numbers and to divide by 3.

1.6 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 2

3 × 2 = 6

2.3 × (answer space) = 24

Answer: 8

24 ÷ 3 = 8

3.11 × 3 = (answer space)

Answer: 33

4.10 × 3 = (answer space)

Answer: 30

5.12 × 3 = (answer space)

Answer: 36

6.3 × (answer space) = 36

Answer: 12

36 ÷ 3 = 12

7.18 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 6

3 × 6 = 18

8.3 × (answer space) = 27

Answer: 9

27 ÷ 3 = 9

9.3 × (answer space) = 3

Answer: 1

3 ÷ 3 = 1

10.33 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 11

3 × 11 = 33

11.30 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 10

3 × 10 = 30

12.21 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 7

3 × 7 = 21

13.8 × 3 = (answer space)

Answer: 24

14.3 × (answer space) = 30

Answer: 10

30 ÷ 3 = 10

15.3 × (answer space) = 33

Answer: 11

33 ÷ 3 = 11

16.3 × 3 = (answer space)

Answer: 9

17.12 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 4

3 × 4 = 12

18.36 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 12

3 × 12 = 36

19.24 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 8

3 × 8 = 24

20.9 ÷ 3 = (answer space)

Answer: 3

3 × 3 = 9

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.