Success TutoringWorksheets

4th Grade: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 4th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet4th Grade · Mathematics · Times Tables

4th Grade: 4 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 4 times table to find missing numbers and to divide by 4.

1.9 × 4 = (answer space)

Answer: 36

2.4 × (answer space) = 8

Answer: 2

8 ÷ 4 = 2

3.48 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 12

4 × 12 = 48

4.10 × 4 = (answer space)

Answer: 40

5.12 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 3

4 × 3 = 12

6.36 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 9

4 × 9 = 36

7.4 × (answer space) = 48

Answer: 12

48 ÷ 4 = 12

8.4 × (answer space) = 16

Answer: 4

16 ÷ 4 = 4

9.4 × (answer space) = 28

Answer: 7

28 ÷ 4 = 7

10.4 × (answer space) = 4

Answer: 1

4 ÷ 4 = 1

11.7 × 4 = (answer space)

Answer: 28

12.28 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 7

4 × 7 = 28

13.4 × 4 = (answer space)

Answer: 16

14.40 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 10

4 × 10 = 40

15.4 × (answer space) = 24

Answer: 6

24 ÷ 4 = 6

16.4 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 1

4 × 1 = 4

17.44 ÷ 4 = (answer space)

Answer: 11

4 × 11 = 44

18.4 × (answer space) = 12

Answer: 3

12 ÷ 4 = 3

19.4 × (answer space) = 36

Answer: 9

36 ÷ 4 = 9

20.4 × (answer space) = 44

Answer: 11

44 ÷ 4 = 11

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.