Success TutoringWorksheets

4th Grade: 8 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 4th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet4th Grade · Mathematics · Times Tables

4th Grade: 8 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 8 times table to find missing numbers and to divide by 8.

1.56 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 7

8 × 7 = 56

2.32 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 4

8 × 4 = 32

3.8 × (answer space) = 24

Answer: 3

24 ÷ 8 = 3

4.72 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 9

8 × 9 = 72

5.8 × (answer space) = 32

Answer: 4

32 ÷ 8 = 4

6.8 × (answer space) = 40

Answer: 5

40 ÷ 8 = 5

7.3 × 8 = (answer space)

Answer: 24

8.8 × (answer space) = 64

Answer: 8

64 ÷ 8 = 8

9.8 × (answer space) = 80

Answer: 10

80 ÷ 8 = 10

10.8 × 8 = (answer space)

Answer: 64

11.11 × 8 = (answer space)

Answer: 88

12.40 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 5

8 × 5 = 40

13.88 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 11

8 × 11 = 88

14.24 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 3

8 × 3 = 24

15.8 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 1

8 × 1 = 8

16.48 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 6

8 × 6 = 48

17.9 × 8 = (answer space)

Answer: 72

18.8 × (answer space) = 16

Answer: 2

16 ÷ 8 = 2

19.8 × (answer space) = 48

Answer: 6

48 ÷ 8 = 6

20.16 ÷ 8 = (answer space)

Answer: 2

8 × 2 = 16

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.