Success TutoringWorksheets

4th Grade Times Tables Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 4th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet4th Grade · Mathematics · Times Tables

4th Grade Times Tables Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Tables practiced: 6, 7, 8, 9, 11, 12. Try to answer quickly — time yourself!

1.9 × (answer space) = 45

Answer: 5

45 ÷ 9 = 5

2.11 × (answer space) = 99

Answer: 9

99 ÷ 11 = 9

3.3 × 6 = (answer space)

Answer: 18

4.1 × 8 = (answer space)

Answer: 8

5.8 × (answer space) = 88

Answer: 11

88 ÷ 8 = 11

6.7 × 7 = (answer space)

Answer: 49

7.8 × 12 = (answer space)

Answer: 96

8.9 × 12 = (answer space)

Answer: 108

9.11 × 12 = (answer space)

Answer: 132

10.12 × 12 = (answer space)

Answer: 144

11.9 × (answer space) = 63

Answer: 7

63 ÷ 9 = 7

12.11 × 4 = (answer space)

Answer: 44

13.12 × (answer space) = 120

Answer: 10

120 ÷ 12 = 10

14.2 × 9 = (answer space)

Answer: 18

15.12 × 2 = (answer space)

Answer: 24

16.7 × (answer space) = 84

Answer: 12

84 ÷ 7 = 12

17.11 × 8 = (answer space)

Answer: 88

18.11 × 9 = (answer space)

Answer: 99

19.11 × 11 = (answer space)

Answer: 121

20.11 × (answer space) = 132

Answer: 12

132 ÷ 11 = 12

21.7 × (answer space) = 28

Answer: 4

28 ÷ 7 = 4

22.8 × 10 = (answer space)

Answer: 80

23.9 × 6 = (answer space)

Answer: 54

24.12 × 10 = (answer space)

Answer: 120

25.8 × (answer space) = 48

Answer: 6

48 ÷ 8 = 6

26.6 × (answer space) = 72

Answer: 12

72 ÷ 6 = 12

27.12 × (answer space) = 132

Answer: 11

132 ÷ 12 = 11

28.6 × 8 = (answer space)

Answer: 48

29.9 × (answer space) = 99

Answer: 11

99 ÷ 9 = 11

30.12 × (answer space) = 84

Answer: 7

84 ÷ 12 = 7

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.