Success TutoringWorksheets

5th Grade: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 5th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet5th Grade · Mathematics · Times Tables

5th Grade: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 11 times table to find missing numbers and to divide by 11.

1.11 × (answer space) = 77

Answer: 7

77 ÷ 11 = 7

2.9 × 11 = (answer space)

Answer: 99

3.110 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 10

11 × 10 = 110

4.11 × (answer space) = 33

Answer: 3

33 ÷ 11 = 3

5.11 × (answer space) = 88

Answer: 8

88 ÷ 11 = 8

6.11 × (answer space) = 132

Answer: 12

132 ÷ 11 = 12

7.77 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 7

11 × 7 = 77

8.132 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 12

11 × 12 = 132

9.66 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 6

11 × 6 = 66

10.11 × (answer space) = 99

Answer: 9

99 ÷ 11 = 9

11.88 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 8

11 × 8 = 88

12.22 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 2

11 × 2 = 22

13.8 × 11 = (answer space)

Answer: 88

14.11 × (answer space) = 11

Answer: 1

11 ÷ 11 = 1

15.121 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 11

11 × 11 = 121

16.11 × (answer space) = 121

Answer: 11

121 ÷ 11 = 11

17.1 × 11 = (answer space)

Answer: 11

18.11 × (answer space) = 44

Answer: 4

44 ÷ 11 = 4

19.6 × 11 = (answer space)

Answer: 66

20.10 × 11 = (answer space)

Answer: 110

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.

Great work. Here's what to try next: