Success TutoringWorksheets

5th Grade: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 5th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet5th Grade · Mathematics · Times Tables

5th Grade: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Use the 11 times table to find missing numbers and to divide by 11.

1.11 × (answer space) = 66

Answer: 6

66 ÷ 11 = 6

2.1 × 11 = (answer space)

Answer: 11

3.12 × 11 = (answer space)

Answer: 132

4.88 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 8

11 × 8 = 88

5.6 × 11 = (answer space)

Answer: 66

6.11 × (answer space) = 99

Answer: 9

99 ÷ 11 = 9

7.33 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 3

11 × 3 = 33

8.66 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 6

11 × 6 = 66

9.11 × (answer space) = 44

Answer: 4

44 ÷ 11 = 4

10.4 × 11 = (answer space)

Answer: 44

11.2 × 11 = (answer space)

Answer: 22

12.11 × (answer space) = 55

Answer: 5

55 ÷ 11 = 5

13.11 × (answer space) = 121

Answer: 11

121 ÷ 11 = 11

14.11 × (answer space) = 22

Answer: 2

22 ÷ 11 = 2

15.132 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 12

11 × 12 = 132

16.11 × (answer space) = 88

Answer: 8

88 ÷ 11 = 8

17.11 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 1

11 × 1 = 11

18.110 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 10

11 × 10 = 110

19.99 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 9

11 × 9 = 99

20.121 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 11

11 × 11 = 121

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.

Great work. Here's what to try next: