Success TutoringWorksheets

5th Grade: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 5th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet5th Grade · Mathematics · Times Tables

5th Grade: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 11 times table to find missing numbers and to divide by 11.

1.11 × (answer space) = 55

Answer: 5

55 ÷ 11 = 5

2.22 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 2

11 × 2 = 22

3.55 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 5

11 × 5 = 55

4.11 × (answer space) = 77

Answer: 7

77 ÷ 11 = 7

5.121 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 11

11 × 11 = 121

6.11 × (answer space) = 44

Answer: 4

44 ÷ 11 = 4

7.11 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 1

11 × 1 = 11

8.11 × (answer space) = 121

Answer: 11

121 ÷ 11 = 11

9.77 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 7

11 × 7 = 77

10.11 × (answer space) = 66

Answer: 6

66 ÷ 11 = 6

11.1 × 11 = (answer space)

Answer: 11

12.132 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 12

11 × 12 = 132

13.10 × 11 = (answer space)

Answer: 110

14.110 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 10

11 × 10 = 110

15.3 × 11 = (answer space)

Answer: 33

16.11 × (answer space) = 110

Answer: 10

110 ÷ 11 = 10

17.44 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 4

11 × 4 = 44

18.11 × (answer space) = 11

Answer: 1

11 ÷ 11 = 1

19.33 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 3

11 × 3 = 33

20.99 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 9

11 × 9 = 99

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.

Great work. Here's what to try next: