Success TutoringWorksheets

5th Grade: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 5th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet5th Grade · Mathematics · Times Tables

5th Grade: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 12 times table to find missing numbers and to divide by 12.

1.12 × (answer space) = 108

Answer: 9

108 ÷ 12 = 9

2.120 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 10

12 × 10 = 120

3.12 × 12 = (answer space)

Answer: 144

4.4 × 12 = (answer space)

Answer: 48

5.48 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 4

12 × 4 = 48

6.12 × (answer space) = 144

Answer: 12

144 ÷ 12 = 12

7.12 × (answer space) = 60

Answer: 5

60 ÷ 12 = 5

8.144 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 12

12 × 12 = 144

9.11 × 12 = (answer space)

Answer: 132

10.12 × (answer space) = 36

Answer: 3

36 ÷ 12 = 3

11.96 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 8

12 × 8 = 96

12.3 × 12 = (answer space)

Answer: 36

13.12 × (answer space) = 12

Answer: 1

12 ÷ 12 = 1

14.12 × (answer space) = 48

Answer: 4

48 ÷ 12 = 4

15.9 × 12 = (answer space)

Answer: 108

16.10 × 12 = (answer space)

Answer: 120

17.12 × (answer space) = 96

Answer: 8

96 ÷ 12 = 8

18.6 × 12 = (answer space)

Answer: 72

19.108 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 9

12 × 9 = 108

20.36 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 3

12 × 3 = 36

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.